Esittely


  




Nastolan Kotijuustoa on valmistettu 1970-luvulta lähtien, mutta nykyinen valmistaja, Juha Kaarila, on valmistanut kotijuustoa vuodesta 1995. Tuolloin Nastolan Kotijuusto toimi vuokratiloissa Villähteellä, mutta vuodesta 2003 kotijuustoa on valmistettu kodin yhteydessä olevissa tuotantotiloissa Nastolan kirkonkylällä.

 

Nastolan Kotijuusto on aitoa päijäthämäläistä kotijuustoa. Valmistuksessa käytetään ainoastaan kotimaisia raaka-aineita; maitoa, piimää, kananmunaa, ja suola vain mausteena. Vahvuutena on, että munajuusto on lisäaineetonta ja aina tuoretta.

 

Mikä on paras tapa nauttia Nastolan Kotijuustoa?

 

Munajuustoa voi syödä sellaisenaan, paistaa pannulla ja syödä hillon kanssa, grillata, laittaa leivän päälle, ripotella salaattiin; vain mielikuvitus on rajana!





Nastolan Kotijuusto | Ristolantie 9 | 15560 Nastola | Puh. 040 5002225 Mobiili